Wildlights in het kort

Wildlights is een nieuwe, jonge en enthousiaste webshop in de verlichtingsbranche. Verlichting speelt in het dagelijks leven een belangrijke rol. Elk jaargetijde maar ook op elk uur van de dag. Of je nu op je werk bent, thuis of in de tuin. Wij hebben een passie voor mooie producten en het internet. Een wereld met onbegrensde mogelijkheden. Dit is de reden voor het ontstaan van Wildlights.nl. Internet biedt Wildlights.nl de mogelijkheid om de mooiste producten op verlichtingsgebied te importeren en deze tegen eerlijke prijzen aan te bieden in onze webshop.

Wildlights staat voor een breed aanbod aan verlichtingsproducten. Een stijlvolle collectie met een strak, stoer en modern design waarbij hoge kwaliteit voorop staat. De webshop is overzichtelijk en helder met duidelijke productfoto’s en mooie sfeerimpressie foto’s. Of het nu gaat om hanglampen, inbouwspots, ledverlichting tot tuin- en buitenverlichting.

Service

Het draait bij wildlights.nl allemaal om tevreden klanten. De klantenservice is duidelijk en overzichtelijk. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden. Belangrijk hierbij is afspraak is afspraak. Ontevreden klanten willen we graag alsnog tevreden stellen. We zullen alles in het werk stellen om een klacht zorgvuldig af te handelen.

Betrouwbaarheid

Wanneer je online winkelt is betrouwbaarheid een belangrijke factor. Daarom hebben wij het Kopersbescherming Keurmerk Trusted Shops. Maar wat nog veel belangrijker is om de betrouwbaarheid van een webshop te kunnen beoordelen zijn klantervaringen. We geven onze klanten graag de mogelijkheid om onze webshop te beoordelen. Hiervoor werken we samen met Trusted Shops en Trustpilot. Onze klanten krijgen na iedere bestelling een uitnodiging om een review te schrijven.

Veiligheid

Veilig winkelen staat bij Wildlights voorop en hier besteden we veel aandacht aan. Dit doen we doormiddel van SSL certificering. SSL staat voor Secure Socket Layers. Dit is een beveiligingssysteem voor internet. Met SSL wordt alle informatie tussen jou en onze website gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen. Dit herken je aan de groene adresbalk en aan het slotje in de adresbalk. Ook zie je in de URL ‘https’ staan in plaats van ‘http’. Deze extra ‘s’ staat voor ‘secure’. Op deze manier kun je er 100% op vertrouwen dat je veilig kunt winkelen en betalen bij Wildlights.