Vloerlampen design

De vloerlampen design van Wildlights bestaat uit een compacte en bijzondere collectie. Waarin per type vloerlamp en stijl is gekozen voor een topper in ons assortiment. Denk hierbij aan de Kalu LED, een bewezen topper, die vanaf de vloer zorgt voor een prachtige sfeersetting en aanlichten van je woonkamer muur. Of om de multifunctionele designer vloerlamp Work Light Floor, in te zetten als moderne leeslamp bij de bank of aan het kantoorbureau. Maar een meer klassieke en retro staande lamp als de Tenora of Phelia zijn ook prachtige interieur keuzes. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid je eigen vloerlamp samen te stellen met de Fenda serie. Combineer het door jou gekozen armatuur met een losse kap in jouw gewenste kleur en formaat. Lees meer

ACTIE
Afbeelding van SLV Bishade sl-1 chroom/zwart translucent 1xE27 staande lamp
SLV Bishade sl-1 chroom/zwart translucent 1xE27 staande lamp
292,- 398,-
SNEL LEVERBAAR
SLV Fenda staande lamp voet enkel metaal geborsteld 1xE27 staande lamp
126,- 157,-
SNEL LEVERBAAR
SLV Fenda staande lamp voet enkel zwart 1xE27 staande lamp
117,- 145,-
SNEL LEVERBAAR
Paulmann Neordic Haldar st. max.2x20W E14 wit/kopr
135,- 172,-
SNEL LEVERBAAR
Staande lamp Benue 1-lamps met textiele kap
154,- 196,-
SNEL LEVERBAAR
Paulmann Neordic Elric Stehl max 1x20W E27 Sz/Ku
135,- 172,-
SNEL LEVERBAAR
LED
79707
LED staande lamp Arik 17W wit/alu geborsteld
174,- 220,-
SNEL LEVERBAAR
Paulmann Neordic Haldar st. max. 2x20W E14 grs/chm
135,- 172,-
SNEL LEVERBAAR
Paulmann Neordic Haldar st. max.1x20W E14 wit/kopr
98,- 123,-
SNEL LEVERBAAR
Paulmann Neordic Thala st. max. 1x20W E14 grijs
126,- 160,-
SNEL LEVERBAAR
Paulmann Neordic Haldar st. max.1x20W E14 grs/chrm
98,- 123,-
SNEL LEVERBAAR
Typen vloerlampen design

Ze zijn er in verschillende varianten. Vloerlampen die direct van de grond schijnen en dus niet de hoogte in gaan vanaf de vloer vooral voor sfeer en accentverlichting moeten zorgen. Vloerlampen met een exclusief design die opvallen en dienen als echte eyecatcher. Maar ook de boogvariant, degene met retro uitstraling of juist de vloerlamp die een ‘knikbare’ staander heeft voor multifunctionaliteit. En niet te vergeten de strakke designer LED vloerlamp voor duurzaam gebruik.

Gemak en mogelijkheden van de design vloerlamp

Het grote voordeel van vloerlampen is de mobiliteit. Ze hebben geen (muur)bevestiging nodig. Of het nu een hoge of lage vloerlamp is, je kunt zo overal neerzetten. Daardoor zijn de mogelijkheden in toepasbaarheid erg groot. Vloerlampen in al zijn designs zijn te gebruiken als sfeerverlichting, functionele verlichting maar zelfs als accentverlichting. Of kies een serie zodat de vloerlampen matchen met de eetkamerlampen. Door een dimbare vloerlamp te gebruiken kan deze meerdere functies bekleden. Hierdoor kun je tijdens het lezen van een boek zorgen voor heldere functionele verlichting en tijdens het kijken van een goede film de lamp dimmen voor prettige sfeerverlichting.