QAZQA Magna

QAZQA Moderne hanglamp zwart met gouden binnenkant 50cm - Magna Basic

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna Basic hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere goude kleur, schakel het licht in en uw woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt u dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Een grote Magna die perfect is voor uw interieur!

170,-

Meer informatie

QAZQA Moderne ovale hanglamp zwart met gouden binnenkant 115cm - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een mooie gouden kleur. Schakel het licht aan en je woning zal gehuld worden in een prachtige gouden gloed! Dankzij de matte afwerking is de lamp een bijzonder sfeervol plaatje om te zien hangen! Deze Magna is anders dan zijn familieleden, want deze is ovaal in plaats van rond. Hij is maar liefst 115 cm lang. De plafondplaat heeft een lengte van 21 cm. Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt je dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Haal de Magna nu in huis en maak jouw interieur helemaal compleet!

399,-

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglamp zwart met gouden binnenkant 70cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is goud van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduw effect ín de kap ontstaat.

399,-

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglamp zwart met gouden binnenkant 50cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is goud van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduweffect ín de kap ontstaat.

239,-

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglamp wit met zilveren binnenkant 70cm - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze witte Magna hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere zilveren kleur. Schakel het licht in en je woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor drie lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kun je dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Een grote Magna met een diameter van 70 cm die perfect is voor jouw interieur!

399,-

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglamp wit met zilveren binnenkant 50cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is zilver van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduw effect ín de kap ontstaat.

239,-

Meer informatie

QAZQA Landelijke hanglamp rotan 55 cm - Magna

De Magna is een landelijke hanglamp die super leuk past in jouw Art Deco of landelijk interieur. Hij heeft een totale hoogte van 104 cm. De kap heeft een diameter van 57 cm en de plafondplaat een diameter van 10 cm. De rotan in combinatie met de zwarte pendel maakt hem erg tijdloos! Maak hem af met een stoere lichtbron van maximum 60 Watt, passend in een E27 fitting! Zorg voor een landelijke touch in jouw interieur met deze Magna.

96,-

Meer informatie