QAZQA Magna

Normal 2771 94513 0

QAZQA Moderne hanglamp zwart met gouden binnenkant 50cm - Magna Basic

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna Basic hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere goude kleur, schakel het licht in en uw woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt u dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Een grote Magna die perfect is voor uw interieur!

109,-

Meer informatie

Normal 3416 96651 0

QAZQA Moderne ovale hanglamp zwart met gouden binnenkant 115cm - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een mooie gouden kleur. Schakel het licht aan en je woning zal gehuld worden in een prachtige gouden gloed! Dankzij de matte afwerking is de lamp een bijzonder sfeervol plaatje om te zien hangen! Deze Magna is anders dan zijn familieleden, want deze is ovaal in plaats van rond. Hij is maar liefst 115 cm lang. De plafondplaat heeft een lengte van 21 cm. Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt je dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Haal de Magna nu in huis en maak jouw interieur helemaal compleet!

399,-

Meer informatie

Normal 5281 88968 0

QAZQA Moderne ronde hanglamp zwart met gouden binnenkant 70cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is goud van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduw effect ín de kap ontstaat.

370,-

Meer informatie

Normal 4432 88966 0

QAZQA Moderne ronde hanglamp zwart met gouden binnenkant 50cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is goud van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduweffect ín de kap ontstaat.

230,-

Meer informatie

Normal 3848 96649 0

QAZQA Moderne ronde hanglamp wit met zilveren binnenkant 70cm - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze witte Magna hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere zilveren kleur. Schakel het licht in en je woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor drie lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kun je dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Een grote Magna met een diameter van 70 cm die perfect is voor jouw interieur!

370,-

Meer informatie

Normal 3061 88967 0

QAZQA Moderne ronde hanglamp wit met zilveren binnenkant 50cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is zilver van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduw effect ín de kap ontstaat.

230,-

Meer informatie