QAZQA Magna

Normal 6868 97630 0

QAZQA Landelijke ronde hanglamp 40cm rotan met stalen details - Magna Rattan

Deze Magna Rattan brengt je meteen in een landelijke sfeer! Deze ronde hanglamp heeft een hoogte van 175 cm en de kap heeft een diameter van 42 cm. De plafondplaat heeft een diameter van 12,5 cm. De roestbruine kleur en de rotan geven hem iets extra's en staat dus ook super mooi boven jouw landelijke eettafel! Maak deze hanglamp af met een leuke lichtbron, passend in een E27 fitting. Deze lamp is ook dimbaar (dimmer niet inbegrepen). Breng je huis in een rustieke sfeer met de Magna Rattan.

101,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie

QAZQA Landelijke hanglamp 35cm rotan met aluminium - Anteros Rattan

Deze Anteros Rattan brengt je meteen in een landelijke sfeer! Deze ronde hanglamp heeft een hoogte van 170 cm en de kap heeft een diameter van 33 cm. De plafondplaat heeft een diameter van 12,5 cm. De aluminium afwerking en de rotan geven hem iets extra's en staat dus ook super mooi boven jouw landelijke eettafel! Maak deze hanglamp af met een leuke lichtbron, passend in een E27 fitting. Deze lamp is ook dimbaar (dimmer niet inbegrepen). Breng je huis in een rustieke sfeer met de Anteros Rattan.

109,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie
Normal 3631 97631 0
Normal 1216 97632 0

QAZQA Landelijke ronde hanglamp 40cm rotan met messing details - Ball Rattan

Deze Ball Rattan brengt je meteen in een landelijke sfeer! Deze ronde hanglamp heeft een hoogte van 175 cm en de kap heeft een diameter van 42 cm. De plafondplaat heeft een diameter van 12,5 cm. De messing kleur en de rotan geven hem iets extra's en staat dus ook super mooi boven jouw landelijke eettafel! Maak deze hanglamp af met een leuke lichtbron, passend in een E27 fitting. Deze lamp is ook dimbaar (dimmer niet inbegrepen). Breng je huis in een rustieke sfeer met de Ball Rattan.

99,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie

QAZQA Landelijke hanglamp rotan 55 cm - Magna

De Magna is een landelijke hanglamp die super leuk past in jouw Art Deco of landelijk interieur. Hij heeft een totale hoogte van 104 cm. De kap heeft een diameter van 57 cm en de plafondplaat een diameter van 10 cm. De rotan in combinatie met de zwarte pendel maakt hem erg tijdloos! Maak hem af met een stoere lichtbron van maximum 60 Watt, passend in een E27 fitting! Zorg voor een landelijke touch in jouw interieur met deze Magna.

87,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie
Normal 8915 98348 0
Normal 9138 98349 0

QAZQA Landelijke hanglamp rotan 40 - Magna

De Magna is een landelijke hanglamp die super leuk past in jouw Art Deco of landelijk interieur. Hij heeft een totale hoogte van 102 cm. De kap heeft een diameter van 40 cm en de plafondplaat een diameter van 10 cm. De rotan in combinatie met de zwarte pendel maakt hem erg tijdloos! Maak hem af met een stoere lichtbron van maximum 60 Watt, passend in een E27 fitting! Zorg voor een landelijke touch in jouw interieur met deze Magna.

71.95
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie

QAZQA Landelijke Hanglamp rotan 35 - Magna

De Magna is een landelijke hanglamp, die super leuk past in jouw Art Deco of landelijk interieur. Hij heeft een totale hoogte van 105 cm. De kap heeft een diameter van 33 cm en de plafondplaat een diameter van 10 cm. De rotan in combinatie met de zwarte pendel maakt hem erg tijdloos! Maak hem af met een stoere lichtbron van maximum 60 Watt, passend in een E27 fitting. Zorg voor een landelijke touch in jouw interieur met deze Magna.

61.95
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie
Normal 1518 98350 0
Normal 2771 94513 0

QAZQA Moderne hanglamp zwart met gouden binnenkant 50cm - Magna Basic

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna Basic hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere goude kleur, schakel het licht in en uw woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt u dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Een grote Magna die perfect is voor uw interieur!

109,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglampen zwart met goud 35cm 2-lichts - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna Basic hanglamp 2-lichts. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere gouden kleur, schakel het licht in en uw woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt u dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Deze Magna is super handig! Dankzij het ingenieuze systeem heb je maar 1 stroompunt nodig om twee lampen op te hangen. Super handig voor boven de eettafel. Een kleine Magna in tweevoud die perfect is voor je interieur!

129,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie
Normal 7484 96836 0
Normal 3416 96651 0

QAZQA Moderne ovale hanglamp zwart met gouden binnenkant 115cm - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze zwarte Magna hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een mooie gouden kleur. Schakel het licht aan en je woning zal gehuld worden in een prachtige gouden gloed! Dankzij de matte afwerking is de lamp een bijzonder sfeervol plaatje om te zien hangen! Deze Magna is anders dan zijn familieleden, want deze is ovaal in plaats van rond. Hij is maar liefst 115 cm lang. De plafondplaat heeft een lengte van 21 cm. Geschikt voor lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kunt je dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Haal de Magna nu in huis en maak jouw interieur helemaal compleet!

399,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglamp zwart met gouden binnenkant 70cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is goud van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduw effect ín de kap ontstaat.

370,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie
Normal 5281 88968 0
Normal 4432 88966 0

QAZQA Moderne ronde hanglamp zwart met gouden binnenkant 50cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is goud van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduweffect ín de kap ontstaat.

230,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie

QAZQA Moderne ronde hanglamp wit met zilveren binnenkant 70cm - Magna

Weer zo'n mooie toevoeging in de Magna familie met deze witte Magna hanglamp. De lamp die er ook aan de binnenkant prachtig uitziet met een stoere zilveren kleur. Schakel het licht in en je woning zal gehuld worden in een prachtige warme gloed! Geschikt voor drie lichtbronnen met een E27 fitting, hierin kun je dus bijvoorbeeld ook een decoratieve lichtbron plaatsen voor een mooi geheel. Een grote Magna met een diameter van 70 cm die perfect is voor jouw interieur!

370,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie
Normal 3848 96649 0
Normal 3061 88967 0

QAZQA Moderne ronde hanglamp wit met zilveren binnenkant 50cm - Magna

Mooie bijzondere hanglamp gemaakt van glasfiber waarvan de structuur nog goed te herkennen is. De binnenkant is zilver van kleur en niet strak waardoor een een fraai schaduw effect ín de kap ontstaat.

230,-
Altijd kwantumkorting!

Meer informatie