Betalen

Veilig betalen

Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. Je hebt hier zelf geen speciale software voor nodig: bij ons bestel je altijd veilig! SSL staat voor Secure Socket Layers. Dit is een beveiligingssysteem voor internet. Overigens is de gehele webshop uitgerust met SSL beveiliging. Dit herken je aan de groene adresbalk en aan het slotje in de adresbalk. Ook zie je in de URL ‘https’ staan in plaats van ‘http’. Deze extra ‘s’ staat voor ‘secure’. Met SSL wordt alle informatie tussen jou en onze website gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen.

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Als je betaalt via iDEAL, dan reken je af via het internetbankierprogramma van je eigen bank. Het gebruikt daarom ook dezelfde beveiligingstechnieken als internetbankieren en is net zo veilig. Je kunt betalen met iDEAL via de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact & Mister Cash. Met Bancontact & Mister Cash kunt je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt je direct gebruik maken van Bancontact & Mister Cash. Bancontact & Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact & Mister Cash.

Veilig achteraf betalen met AfterPay

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Kortingscode inwisselen

Heb je een kortingscode van Wildlights.nl ontvangen en wil je deze gebruiken? Je kiest dan eerst je product(en) uit, vervolgens voer je bij 'Mijn winkelmandje' de kortingscode in. De korting wordt dan direct verrekend met het totaalbedrag.

Facturen en betalingen

Wanneer je een bestelling hebt gedaan in de webshop dan ontvang je per mail een factuur van ons. Bewaar deze factuur zorgvuldig als aankoopbewijs. De betaling na bestelling is bij IDEAL en Bancontact & Mister Cash direct verwerkt. De factuur dien je te gebruiken bij ruilen, garanties, schades en dergelijke. Ben je de factuur toch kwijt, dan kun je deze opnieuw aanvragen door per e-mail contact op te nemen met klantenservice@wildlights.nl .

Het is niet mogelijk om factuurgegevens achteraf aan te passen of te wijzigen. Wanneer de bestelling is afgerond, zijn deze per direct van kracht.

Terugbetalingen

Wanneer je een product of bestelling naar ons retourneert en wij deze in goede orde hebben ontvangen zullen wij na verwerking en goedkeuring hiervan overgaan op terugbetaling. Je kunt je (verrekende) aankoopbedrag binnen de terugstorttermijn van 2 tot 5 werkdagen op je rekening verwachten. Bij annulering van een bestelling geldt dezelfde terugstorttermijn.